Skip to main content

Lavastone krasvaste gietvloer

Onze lavasteen gietvloer is een naadloze vloer die bestaat uit minerale componenten, lavasteen en een 2K bindmiddel. Een lavasteen gietvloer is verkrijgbaar voor € 100,- per m2 vanaf 50m2. Minder m2? Prijs op aanvraag.
De lava heeft een unieke textuur die tot uitdrukking komt in de esthetiek van de vloer.
De lavasteen wordt gemengd met een epoxy bindmiddel en vervolgens gegoten ofwel verspaand op het oppervlak, waarna deze uithardt tot een solide en uiterst duurzame vloer.
Een lavasteen gietvloer heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een duurzame en sterke vloer die bestand is tegen krassen en slijtage. Ten tweede heeft lavasteen als eigenschap een natuurlijke antislip textuur, waardoor de vloer veilig is, zelfs als deze nat is. Ten derde is de vloer bijzonder gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
Let wel de krasvaste gietvloeren blijven gevoelig voor punt-belasting door o.a. vallen van voorwerpen welke schade kunnen veroorzaken.
De vloer kan worden afgewerkt met een glanzende of een matte afwerking, naar gelang de gewenste uitstraling.
Een lavasteen gietvloer is geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en kan worden aangebracht in verschillende soorten ruimtes, zoals woonkamer, keuken, badkamer, winkel en restaurants. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw specifieke project.